LEdiga Tjänster

Sommarvikarie hemtjänst

Elme hemvård AB

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering. Kommun: Växjö

Sök jobbet

Mejla din ansökan till

Elme hemvård AB

Undersköterska till hemtjänst sökes till Elme hemvård, privat utförare som har avtal med Växjö kommun.

Om jobbet

Elme hemvård AB är arbetsgivare med över 40 anställda medarbetare. 

Våra medarbetare ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till omsorgstagare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor. Den som söker tjänsten behöver ha intresse av att utvecklas själv inom arbetet, vara initiativtagande och självständig.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill vara en del av en kompetent och välfungerande hemvårdsgrupp där omsorgstagaren alltid är i fokus.

Arbetsuppgifterna innebär serviceinsatser, omvårdnadsinsatser och hemsjukvårdsinsatser. Du följer även med omsorgstagarna på promenad och deltar vid inköp.

Hemsjukvården kan i vissa lägen innebära avancerade insatser och du ska därför vara beredd att efter utbildning få delegering och utföra dessa insatser. Du ska kunna arbeta självständigt ute hos omsorgstagaren.

Omsorgstagaren i fokus – stor vikt läggs vid att alltid ha ett gott bemötande mot våra omsorgstagare och våra kollegor. Professionellt förhållningssätt prioriteras i vårt arbete.

KVALIFIKATIONER

För att bli aktuell för tjänsten är det meriterande om du har en godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt krav på erfarenhet av äldreomsorg. Krav är även att behärska svenska språket i tal och skrift samt inneha ett B-körkort.

Tjänsten avser sommarvikariat där arbetstiden kommer att schemaläggas dagtid, kvällstid och helger. Krav är att kunna arbeta i snitt heltid under veckorna 26-33. Kan finnas möjlighet att fortsätta arbeta som vikarie även efter sommaren.

Hemtjänsten är en verksamhet som hela tiden förändras, därför är det bra om du är flexibel och tycker om att ha ett varierat arbete.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

Rekrytering sker löpande.

LÖN

Var ligger arbetsplatsen?

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Arbetslivserfarenhet: Krav

Utbildning: Krav

Språk: Krav

Meriterande

Körkort: Krav

Elme Hemvård har en vision om att öka förutsättningarna för brukaren att klara sig i sin hemmiljö.

- Mediha Alilovski